Cupa Moș Crăciun reunește în acest an aproximativ 800 de fotbaliști

Aproximativ 800 de copii vor evolua în cadrul turneului „Cupa Moș Crăciun” organizat în perioada 19- 22 decembrie la Sala Transilvania. În cadrul celei de-a II-a ediții a competiției sportive s-au înscris 59 de echipe unde sunt legitimați sportivi cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani.

„Asociația Județeană de Fotbal Sibiu nu percepe nici o taxă de înscriere sau participare, Cupa Moș Crăciun fiind un proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu. Pot participa doar cluburile afiliate la AJF Sibiu care pot trimite cererile de înscriere pe email-ul nostru împreună cu tabelele cu jucătorii paricipanți. Cupa Moș Crăciun este la a II-a ediție, anul trecut fiind prima ediție la care cluburile au răspuns afirmativ și a fost un real succes pentru un proiect aflat la debut. Cupa Moș Crăciun este un proiect nou al AJF Sibiu, propus de presedintele AJF Sibiu în semn de apreciere pentru copiii, părinții, antrenorii și cluburile implicate în activitatea fotbalistică. În acest an avem o participare peste așteptări, numărul participanților fiind unul triplu față de prima ediție.”, spune Ioan Duma, președintele Asociației Județene de Fotbal Sibiu.

Nu vor exista clasamente, toți copiii vor aștepta sosirea moșului, cel care va aduce câte un cadou tuturor copiilor participanți.

Dintre cluburile/ asociațiile sportive din județul Sibiu care au echipe înscrise le amintim pe AFC Tălmaciu ( categoriile de vârstă U 11- COPII NĂSCUȚI  ÎN 2012) și  U 13 (COPII NĂSCUȚI în 2010) și ACS Athletic Șura Mare (Cupa Mos Crăciun vom participa la  categoriile U8, U10, U12 și U13)

„Pentru că ne place și vrem fotbal vom participa și la Cupa Moș Crăciun la două categorii de vârstă. Mulțumim tuturor celor care sprijină necondiționat proiectul nostru privind dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a tinerei generații.”, transmite Adrian Bârză, președintele AFC Tălmaciu.

Programul competiției sportive:

  • 19 decembrie:

intervalul orar 13:00-18:00

  • 20 decembrie:

intervalul orar 13:00-18:00

  • 21 decembrie:

intervalul orar 09:00-21:00

  • 22 decembrie:

intervalul orar 09:00-21:00

Comentariile sunt închise.