Dan Barna: Din păcate, PSD încearcă cu tot dinadinsul să demonstreze că nu a învățat nimic în acești ani.

Dan Barna,Vicepremierul României ,consideră că președintele PSD, Marcel Ciolacu, nu știe în ce stadiu se află proiectele Planului de Redresare și Reziliență.

„L-am auzit mai devreme pe Marcel Ciolacu spunând că e nevoie de o dezbatere pe marginea Planului de Redresare și Reziliență. E ca și cum ai striga pe câmp, ud fleașcă, în mijlocul unei ploi de vară: “e nevoie de niște ploaie”. Asemenea dezbateri au avut loc de săptămâni întregi, în fiecare zi, la Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene. Câte două sau chiar trei pe zi. La ele au participat societatea civilă, mediul de afaceri, sindicatele și administrația publică locală (condusă în parte de reprezentanți ai PSD). De altfel, etapa de consultări publice și tehnice pentru actualizarea PNRR tocmai s-a încheiat.

Pot să presupun că dl Ciolacu nu știe că PNRR avansează. Nu știe că se definesc reforme și se stabilesc liniile majore pe care acest program esențial pentru recuperarea rapidă a economiei le va urma.
Pot, de asemenea, să presupun că PSD- ului nici nu îi pasă de fapt. Îi pasă doar de micile și inutilele sale exerciții demagogice. Din păcate, PSD încearcă cu tot dinadinsul să demonstreze că nu a învățat nimic în acești ani. Rămâne același partid populist, iresponsabil și preocupat doar de conservarea privilegiilor pentru sinecuriști.”

Comentariile sunt închise.