Dan Barna: Nu o să pretind că înțeleg cât de greu vă este în aceste zile dar vă mulțumesc din inimă

Organizația Mondială a Sănătății a decis ca această zi să fie dedicată conștientizării nevoii de acces echitabil la serviciile de sănătate. Această necesitate e cu atât mai evidentă în contextul pandemiei.
Dan Barna: În România, avem încă un volum uriaș de muncă până când ne putem declara mulțumiți. Și avem de lucrat încă foarte mult la calitatea serviciilor medicale. Facem aceste eforturi, însă ceea ce nu s-a făcut 30 de ani de management defectuos sau lipsit de viziune nu se poate rezolva în câteva luni. Dar suntem pe drumul cel bun. În paralel cu administrarea deciziilor de zi cu zi legate de ținerea sub control a pandemiei, Vlad Voiculescu și echipa de la Ministerul Sănătății au pornit un amplu proces de reformă ale cărui rezultate vor să transforme radical în bine sistemul public. Și au alături de ei toți oamenii buni ai acestei țări.
Personalului medical al acestei țări, greu încercat și când nu avem de-a face cu o criză mondială, vreau să îi transmit doar atât: Nu o să pretind că înțeleg cât de greu vă este în aceste zile dar vă mulțumesc din inimă. În numele meu și al Alianței USR PLUS.
Dan Barna: Nu o să pretind că înțeleg cât de greu vă este în aceste zile dar vă mulțumesc din inimă

Comentariile sunt închise.