Dan Negru, dedicație pentru Raed Arafat de pe Podul Minciunilor din Sibiu

Vedeta de televiziune, Dan Negru, a petrecut ziua de sâmbătă la Sibiu cu ocazia aniversării a 5 decenii a Părintelui Costantin Necula. Acesta nu a ratat ocazia de a se fotografia pe Podul Minciunilor de unde a și transmis un mesaj pentru Șeful DSU, Raed Arafat.

Redăm mai jos postarea integrală…

 

Am o dedicație de pe Podul Minciunilor din Sibiu pentru ambele tabere. Și pentru Arafat și pentru ăia din piață: “Efectul adevărului iluzoriu” e o teorie de prin 1977 , lansată de un nene deștept , Lynn Hasher. Cică dacă li se repetă aceeași minciună, o dată , de două ori, de mai multe ori, oamenii vor începe să o creadă ca fiind un adevăr. “Illusory truth effect” se numește și stă la baza publicității, a campaniilor electorale sau a propagandei. Asta e la noi. Fiecare își repetă adevarul lui și ăilalți nu mai pricep nimic!
UPDATE: n-am fost la Sibiu in campanie electorală pentru primărița orașului așa cum aud la radio. Am fost la ziua prietenului meu, parintele Necula. Aniversare discreta, cătiva prieteni, distanțare. Primărița printre invitati. Atât. Cică negustorii prinși că inșeală era aruncați de pe podul asta. De aici numele de “Podul Minciunilor”. Știu multi care ar trebui azvârliți!

Am o dedicatie de pe Podul Minciunilor din Sibiu pentru ambele tabere. Si pentru Arafat și pentru ăia din piață: 😂 "…

Publicată de Dan Negru pe Luni, 20 iulie 2020

Comentariile sunt închise.