Stiri Si Informatii

Dana Rogoz vine la Sibiu pentru a prezenta, în avanpremieră, MO

19

Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir vin la Sibiu miercuri, 9 octombrie, de la ora 20:45, la Centrul Cultural “Ion Besoiu”, pentru a prezenta, în avanpremieră, MO. Debutul regizoral al lui Radu Dragomir, „Mo”, a fost selectat în competiția oficială de la Saraje, în România a rulat în avanpremieră la TIFF.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Este Filmul de Miercuri, în parteneriat cu Centrului Cultural “Ion Besoiu” și Bad Unicorn.

Sinopsis:
Mo şi prietena ei sunt prinse copiind de către cel mai sever profesor din facultate. Cele două cer o a doua șansă, iar profesorul le propune un examen neaşteptat.

”Ideea acestui film mi-a venit după ce am văzut o știre la TV cu o studentă de la Cluj, care își filmase pe ascuns profesorul în camera lui de cămin, în timp ce acesta îi cerea să întrețină relații sexuale în schimbul promovării examenului, la care o picase timp de 3 ani la rând”, spune regizorul Radu Dragomir.

Preţul unui bilet este de 17 lei (12 lei redus pentru elevi / studenți / pensionari) și se poate achiziționa online de pe EventBook (https://eventbook.ro/film/bilete-mo-filmul-de-miercuri) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”.

“Ideea  acestui film mi-a venit după ce am văzut o știre la TV cu o studentă de la Cluj, care își filmase pe ascuns profesorul în camera lui de cămin, în timp ce acesta îi cerea să întrețină relații sexuale în schimbul promovării examenului, la care o picase timp de 3 ani la rând”, spune regizorul Radu Dragomir. 

Începând cu data de 4 octombrie, ”Mo” va rula în cinematografele din România, distribuit de Bad Unicorn.

Comentariile sunt închise.