Daniela Cîmpean: L-am asigurat pe Ionuț Maier de implicarea CJ în toate proiectele sale

La finele acestei săptămâni, ministrul muncii (Raluca Turcan) alături de președinta Consiliului Județean Sibiu (Daniela Cîmpean) au făcut o vizită la Primăria Comunei Șura Mare unde s-au interesat despre prioritățile lui Ionuț Maier în calitate de nou primar și ale viceprimarului Ilie Pop.

Daniela Cîmpean: L-am asigurat pe Ionuț Maier de implicarea CJ în toate proiectele sale

Restartarea administrațiilor blocate ani de zile în lipsă de profesionalism și dedicare, este una dintre preocupările principale ale PNL Sibiu.

În modul de lucru pentru realizarea acestui obiectiv, vom aplica o formulă de lucru bazată pe cunoștințele administrative ale primarilor noștri experimentați, îmbinate cu entuziasmul tinerilor noștri câștigători ai alegerilor locale.

La Șura Mare, împreună cu președintele organizației PNL Sibiu, ministrul Raluca Turcan, am discutat cu primarul Ionuț Maier și cu viceprimarul Ilie Pop despre prioritățile comunei.

Extinderea rețelei de gaz, reabilitarea drumurilor, extinderea intravilanului și asigurarea realizării veniturilor sunt câteva dintre provocările urgente ale noii administrații din Șura.

Ele depind, însă, de hotărârea tuturor celor din Primărie de a se pune cu adevărat în slujba oamenilor.

Voi susține eforturile primarului, viceprimarului și ale consilierilor locali de a reorganiza activitatea și de a livra, într-un timp cât mai rapid, performanță.

Ca liberali, ca echipă, avem datoria de pune toată experiența noastră în slujba sibienilor și o facem și printr-un schimb de bune practici între primarii noștri.

L-am asigurat pe Ionuț Maier de implicarea Consiliului Județean în toate proiectele sale.

Sunt mândră de performanța politică a PNL la Șura Mare și sunt convinsă că la finalul mandatului rezultatele au să fie justificate de realizări.

a postat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu pe pagina sa de Facebook.

Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe www.sibiulinimagini.ro

Comentariile sunt închise.