Dealurile Răşinarului, descoperite de elevii din Nocrich în cadrul programului „Anii Drumeției”

Prin intermediul parteneriatului încheiat la începutul acestui an de organizatorii Programului „Anii Drumeției” cu Inspectoratul Școlar Județean se încearcă să-i ajute pe elevii din întreg județul Sibiu să descopere frumusețea drumețiilor în natură. Zilele trecute, elevii clasei a VI-a de la Școala Gimnazială Nocrich au fost ghidați de Ionescu Florin într-o tură pe Dealurile Răşinarului.
Credem că pe lângă bucuria de a fi în natură, drumețiile sunt un bun prilej de a sedimenta informații practice, privitoare la mediu înconjurător, cu fauna și flora specifice, grija pentru natură, dar și contextul istoric și cultural al comunităților pe care le vizitează. Le mulțumim pentru încredere tuturor profesorilor care se alătură inițiativei noastre!”, transmit reprezentanții programului „Anii Drumeției”.
Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

 

Foto: Tudor Troanca

Comentariile sunt închise.