Decorul special pregătit cu multă pricepere și migală pentru Festivalul „Ziua vinului la Șeica Mică” l-a impresionat pe Nicolae Neagu

Senatorul PNL- Nicolae Neagu, a participat alături de vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu- Marcel Luca la cea de-a doua ediție a festivalului „Ziua vinului la Șeica Mică”, eveniment organizat de Primăria și Consiliul Local al comunei Șeica Mică.
„Evenimentul reconfirmă faptul că primarul liberal Urian Emil Marius a reușit prin munca depusă în calitate de primar să armonizeze perfect progresul comunei pe care o administrează cu evenimentele culturale ce conservă și pun în valoare tradițiile și meșteșugurile prin care se remarcă această frumoasă comunitate.
Prezent la acest eveniment, dedicat viticulturii și tradițiilor locale, alături de primarul Urian Emil Marius, vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu Marcel Luca am remarcat cum toți cei prezenți s-au putut bucura de decorul special pregătit cu multă pricepere și migală, de ambianța plăcută resimțită pe tot parcursul evenimentului, de prezentări, degustări de vinuri și muzică tradițională.
Adresez mulțumiri gazdelor ospitaliere pentru invitația primită și vă felicit domnule primar, Urian Emil Marius pentru profesionalism, perseverență și deosebita organizare.
Evenimentele de acest gen oferă ocazia perfectă pentru a descoperi și a cunoaște mai bine aceste locuri, și vor contribui de-a lungul timpului la promovarea eficientă a potențialul turistic și viticol al zonei.”, transmite senatorul Nicolae Neagu.
Decorul special pregătit cu multă pricepere și migală pentru Festivalul "Ziua vinului la Șeica Mică" l-a impresionat pe Nicolae Neagu

Comentariile sunt închise.