Defilare feroviară pe Valea Hârtibaciului într-o celebrare inedită a Zilei Naționale

Defilare feroviară pe Valea Hârtibaciulu într-o celebrare inedită a Zilei Naționale, pasionații de călătorii și nostalgicii locomotivelor cu abur sunt invitați să se alăture unei experiențe de neuitat în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie. Locomotiva cu abur va defila pe traseul pitoresc al Văii Hârtibaciului, aducând un strop de farmec și istorie în caleașca călătorilor.

Călătoriile cu mocănița sibiană vor avea loc cu o locomotivă cu abur autentică și vagoane încălzite, oferind o escapadă pitorească peisajelor mărețe ale regiunii. Participanții se vor bucura de vin fiert și delicii locale, amplificând experiența călătoriei și aducând un gust autentic în acest eveniment festiv.

Vor exista trei curse pe zi, programate la orele 10:30, 12:30 și 14:30, cu plecare din gara Cornățel. Această defilare feroviară aduce un aer de tradiție și entuziasm, transformând călătoria într-o incursiune inedită în istoria locomotivelor cu abur.

Pentru iubitorii de fotografie, un pont valoros este că aburul locomotivei se dovedește mult mai dramatic în temperaturi joase, oferind cadre spectaculoase pentru cei dornici să surprindă momente de poveste.

Biletele pentru această experiență unică pot fi rezervate online la https://sibiuagnitarailway.com/…/rezervare-trenurile…/. Pentru a asigura locurile dorite, este recomandată rezervarea în avans, dat fiind interesul așteptat pentru acest eveniment special.

 

Comentariile sunt închise.