Deputatul Constantin Șovăială: Adio produse tradiținale românești la prețuri decente!

Deputatul Constantin Șovăială, președintele Organizației Județene Forța Dreptei Sibiu, critică prin intermediul paginii sale de Facebook actualul Guvern pentru că „pune lacătul pe micile afaceri ale producătorilor locali și bagă adânc mâna în buzunarul consumatorilor.”

Vă redăm integral postarea acestuia:

„Guvernul anti-național a renunțat la TVA-ul de 5% pentru produsele tradiționale. Astfel, pune lacătul pe micile afaceri ale producătorilor locali și bagă adânc mâna în buzunarul consumatorilor.

Nu le este rușine să se laude la TV că sunt mari patrioți, iar când se văd în funcții la Palatul Victoria să taie fix de la oamenii care, prin munca lor, susțin economia acestei țări?!

Acest Guvern nu se împrumută pentru că avem o criză sau pentru că vrea să facă investiții în economie, sănătate sau educație. El se împrumută pentru că a construit un buget bazat pe minciuni. A crezut că dacă va scrie că bugetul va crește în 2023, așa se va și întâmpla. Prostia se plătește, dar nu din buzunarul românilor. De ce nu aduc de acasă acei bani lipsă din buget?”, transmite deputatul Constantin Șovăială.

Comentariile sunt închise.