Diana Ribana te invită la un nou Atelier de Creat Povești dedicat mamei

Mâine, de la ora 11:00, ne revedem, online, cu Diana Ribana, la un nou Atelier de Creat Povești. Dacă și voi, micii artiști din fața ecranelor, vreți să le faceți cadou mamelor, bunicilor sau învățătoarelor un buchet de cale cu ocazia zilei de 8 martie, Diana vă așteaptă la atelier pentru a vă distra împreună cu ea și a crea un cadou minunat.
Evenimentul organizat online de Teatrul GONG Sibiu va începe la ora 11:00, durează 30 de minute și se adresează copiilor între 6 și 10 ani. Va fi transmis Live pe pagina de Facebook a Teatrului Gong.
„Calele reprezintă puritate și eleganță, astfel că, Diana Ribana a decis să confecționeze pentru venirea primăverii un buchet de cale din fetru alb și verde, pe care l-a decorat cu dantelă albă și buburuze din lemn. Dacă și voi, micii artiști din fața ecranelor vreți să le faceți cadou mamelor, bunicilor sau învățătoarelor un buchet de cale cu ocazia zilei de 8 martie, Diana vă așteaptă la Atelierul de Creat Povești pentru a vă distra împreună cu ea și a crea un minunat cadou.”, transmit organizatorii evenimentului.
Materiale necesare:
-2 sârme plușate verzi
-2 buc A4 de fetru alb
-2 buc A4 de fetru verde
-16 cm de dandelă albă
-30 cm de panglică verde
-o buburuză din lemn
– un creion
-15 buc de pistiluri din plastic
-lipici textil

Comentariile sunt închise.