Stiri Si Informatii

Doi elevi de clasă pregătitoare au chiulit de la Colegiul O. Goga. Au fost găsiți câteva ore mai târziu

472

Doi elevi de clasa (0) pregătitoare  de la Colegiului Național Octavian Goga au dispărut de la școală începând cu ora 9, Polițiștii sibieni i-au găsit în jurul orei 14, cu ajutorul unei persoane care a anunțat că 2 copii de vârstă fragedă se află nesupravegheați într-un autobuz, pe Calea Șurii Mari.

“În dimineața zilei de 30 mai , în jurul orei 09,00, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că doi minori, în vârstă de 6 ani, elevi în clasa pregătitoare, au fugit din curtea unei unități de învățământ din municipiul Sibiu. Sesizarea a fost făcută de către unul dintre cadrele didactice ale unității. În urma alertei primite, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, de Ordine și Siguranță Publică, precum și polițiștii rutieri s-au deplasat de urgență în teren, desfășurând activități specifice de căutare a celor doi copii.

În jurul orei 14,30, în urma unei sesizări primite telefonic în Dispeceratul I.P.J. Sibiu, prin care o femeie semnala că doi copii de vârstă fragedă se află într-un autobuz nesupravegheați, polițiștii sibieni au reușit depistarea copiilor într-un mijoc de transport în comun, pe Calea Șurii Mari din municipiul Sibiu.Cei doi minori au fost încredințați familiilor acestora.Din cercetări, s-a stabilit că minorii nu au suferit vătămări corporale și nu au fost victime ale vreunei infracțiuni.

La nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu s-a declanșat o anchetă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care copiii au părăsit unitatea de învățământ”.

 

Comentariile sunt închise.