Stiri Si Informatii

Doliu la CSU Sibiu, nu te vom uita Radu

766

Avea locul său  și o viațâ întreagă alături de CSU. Pentru mulți oameni, culorile galben și albastru sunt doar niște simple culori. Nu și pentru Radu Mușoaie, el și-a colorat zilele cu ele!

Membru fondator al Asociației “Al 6-lea Jucător”, Radu a susținut baschetul, Sibiul și pe CSU. A fost iubit și respectat nu doar de jucători, antrenori, stafful sau fanii echipei noastre ci și de suporterii celorlalte echipe. Tristetețea este mare astăzi pentru toți cei care l-au cunoscut și apreciat…

Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care clubul o are față de Radu – un om care i-a inspirat pe cei din jurul său prin fair-play, optimism și implicare, împărtășind dragostea pentru CSU familei sale, lăsându-le-o moștenire sacră alături de amintiri de neprețuit.

Condoleanțele noastre familei, prietenilor și apropiaților! De-acum nu ne vom mai uita pe partea opusă băncii noastre ci spre Cer, tavanul sălii fiind întotdeauna deschis pentru cei ce ne privesc de Sus. De acolo, alături de Toci, nea Titi și domnul doctor Costea, Radu ne va zâmbi și va striga la unison cu galeria, probabil spunând cu același patos cu care a susținut pe CSU întotdeauna: “V-am spus eu?’ #NuCedăm !”

Dumnezeu să îl odihnească!

Comentariile sunt închise.