Dragobete în Racovița. Cântec, dans și iubire Românească

Într-o atmosferă plină de bucurie și entuziasm, comunitatea din Racovița se pregătește să sărbătorească în stil autentic românesc. ”De Dragobete iubește Românește”, toți cei dornici să se alăture acestui eveniment sunt invitați să se bucure de tradiție, voie bună și amintiri frumoase.

Locuitorii din Racovița se pregătesc să îmbrace hainele românești tradiționale și să se reunească într-o atmosferă prietenoasă, gata să depăne amintiri și să creeze altele noi. Duminică, 25 februarie 2024, între orele 17:00 și 20:00, Sala de Sport din incinta Școlii Gimnaziale din Racovița va fi gazda acestei sărbători de neuitat.

Șezătoarea va fi plină de energie și entuziasm, cu jocuri tradiționale, muzică românească și voie bună. Seniorii din comunitate sunt așteptați cu drag să se alăture și să împărtășească din bogata lor experiență de viață, în timp ce cei mai tineri vor putea învăța și se vor distra într-un mod autentic românesc.

Organizatorii promit o seară memorabilă, plină de tradiție și comunitate, unde iubirea pentru valorile și obiceiurile românești va fi celebrată în întreaga sa splendoare. Astfel, toți cei care iubesc românește sunt așteptați să se alăture acestei sărbători cu inimile deschise și cu spiritul plin de bucurie.

 

Comentariile sunt închise.