Stiri Si Informatii

Dragoste cu năbădăi, într-un sat Sibian. Un bărbat i-a dat cu toporul în cap amantului soției sale

1.363

Un scandal cu tentă de telenovelă a avut loc, luni, 18 februarie. Un bărbat în vârstă de 68 ani a ajuns la spital după ce și-a împărțit pumni cu un alt bărbat pentru aceeași femeie. S-a întâmplat în satul Hamba, iar cea care a sunat la 112 a fost chiar femeia din cauza căreia ar fi pornit tot scandalul.

Soțul, de 48 ani, și amantul, de 68 de ani, au dat ochi în ochi iar scandalul a fost gata. Amantul soției a început să spargă geamurile locuințe unde trăia soțul împreună cu copiii. Acesta nu a stat degeaba și a început să se lovească reciproc, soțul femeii lovindu-l în cap pe adversar cu un topor.

„La data de 18 februarie, în jurul orei 17,00, în curtea unui imobil de pe raza localității Hamba, pe fondul unui conflict spontan, doi bărbați s-au lovit reciproc, unul dintre aceștia, 68 de ani, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză, la nivelul Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violente.”, declară Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din toată cearta cel mai grav a ieșit amantul, care a rămas internat la spital. Poliția a deschis dosar penal în care se efectuează cercetări de pentru loviri și alte violențe

„Un pacient de 68 de ani cu traumatism cranio cerebral acut frontal, otoragie. Prezenta halena alcoolica. A fost preluat de echipaj cu medic în stare de semiconștienţă si predat la UPU Sibiu.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Sibiu, Liliana Blaga.

Comentariile sunt închise.