Drumeție în Munții Cindrel la fosta cabana Gâtu Berbecului

Drumeții sunt invitați sâmbătă, 17.02.2024, la o drumeție în Munții Cindrel, la fosta cabana Gâtu Berbecului. Drumeția este una de dificultate medie cu o diferență de nivel de 750 m. Traseul pe care îl vom urma este: Păltiniș – P-na. Muncel – Lacul Negovanu – Vf. Oncești – Păltiniș.
UNDE ȘI CÂND NE ÎNTÂLNIM?
La ora 08.00, în parcarea restaurantului Jacob Grillhouse, lângă intrarea principală de la Zoo.
ECHIPAMENT NECESAR
bocanci de iarnă, impermeabili și peste gleznă
haine de zăpadă/vânt, în mai multe straturi
strat termic
căciulă/mănuși (groase)
buff/cagulă
ochelari de soare
frontală
sticlă cu ceai/apa (min 1l)
sandwich-uri/gustări
Recomandare:
bețe trekking,
COSTURI
70 lei/persoană
Pentru copii până în 14 ani participarea este gratuită, dacă sunt însoțiți de un adult. Tura se va ține cu maxim 20 de participanți.
TRANSPORT
Putem asigura transportul tur-retur unui nr. limitat de persoane. Pentru rezervarea locului vă rugăm să ne contactați telefonic, la nr. 0744-371547, după efectuarea înscrierii.
GHID
Radu Zaharie – ghid montan
Contact: 0744-371547
Notă:
– Configurația și lungimea traseului vor fi adaptate în funcție de condițiile meteo și omogenitatea/eterogenitatea grupului.
– Organizatorul (ghidul) își rezervă dreptul de a refuza participanții care vin echipați necorespunzător cerințelor sau cu condiție fizică neadecvată.
– Turele se țin în condiții de siguranță și cu un numar minim de participanți. Organizatorul își rezervă dreptul de a reprograma sau anula turele fără o notificare prealabilă dacă aceste condiții nu sunt îndeplinite.
– Returnarea contravalorii biletului se face doar în cazul în care organizatorul (ghidul) anulează drumeția.
Prin participarea la acest eveniment, îmi dau acordul de a fi fotografiat. Iau la cunoștință faptul că fotografiile vor fi folosite cu scopuri publicitare, în mediul online şi pe materiale tipărite, în cadrul Programului „Anii Drumeției” pentru promovarea acestuia.Declar pe propria răspundere că, din cele cunoscute de mine, sunt apt(ă) pentru efectuarea unui efort fizic susținut în cadrul evenimentelor de tip drumeție, fără sa-mi dăuneze în vreun fel stării de sănătate. Participarea mea la acest eveniment este în totalitate voluntară, înțelegând riscurile asociate la care mă supun.

Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului

Drumeție în Munții Cindrel la fosta cabana Gâtu Berbecului

Comentariile sunt închise.