Echipa Galbenă Sibiu: Iatǎ-ne astǎzi, din nou, în sânul comunitǎții boicene, cu un program indeit: Boița SmartKids

Călin Galan, voluntar în cadrul Echipei Galbene Sibiu și reprezentant CodeMaster Sibiu a introdus marți, 2 aprilie, elevii cu vârsta cuprinsǎ între 7 şi 15 ani ai Școlii Gimnaziale „Ion Albescu” Boița în tainele programǎrii şi le-a oferit posibilitatea să descopere, sub atenta şi meticuloasa lui supreveghere, bucuria şi importanța educației digitale de calitate

„Nu ne oprim aici! Aducem viitorul în şcoala de la țarǎ!

Atunci când rostim proverbul, „Omul sfințește locul” ne gândim la acei oameni în urma cărora se vede ceva, și mai ales la aceia care au sădit în mijlocul comunitãții sămânța omului de calitate.

În anul 2021 inauguram cu multǎ bucurie, în comuna Boița, primul Smart Lab destinat elevilor Şcolii Generale ,,Ioan Albescu.” Ne-am dorit atunci sǎ punem bazele unui proiect de suflet, destinat educației digitale, care sǎ ofere elevilor dobândirea de abilitați esențiale pentru viitor: gândire logicǎ, adaptabilitate şi comunicare. Proiectul Echipei Galbene, realizat împreunǎ cu CodeMaster Sibiu, a fost primit cu foarte mult entuziasm de domnul primar Nicolae Cocoş. Am gǎsit ìn domnia sa, încǎ de la început, nu doar o personalitate puternicǎ, ci şi un partener loial, de bunǎ-credințǎ, deschis şi dedicat 100% intereselor comuniitǎții din care provine.

Au trecut de la inaugurarea laboratorului aproape trei ani. Elevii şi profesorii s-au bucurat din plin de beneficiile unui astfel de laborator. Am rǎmas împreunǎ, pe baricadele educației şi, umǎr lângǎ umǎr, am construit programe şi activitǎți şcolare din cele mai diverse.

Iatǎ-ne astǎzi, din nou, în sânul comunitǎții boicene, cu un program indeit: Boița SmartKids, implementat tot de CodeMaster Sibiu, prin omul nostru de suflet, voluntar în Echipa Galbenǎ, Călin Galan. Alǎturi de el, elevi cu vârsta cuprinsǎ între 7 şi 15 ani au avut posibilitatea sǎ pǎtrundǎ în tainele programǎrii şi sǎ descopere, sub atenta şi meticuloasa lui supreveghere, bucuria şi importanța educației digitale de calitate. Este un început bun pentru un viitor bun.

Ne mândrim cǎ avem în Echipa Galbenǎ asemenea colegi. Le mulțumim pentru exemplul de implicare pe care ni-l oferǎ şi credem cǎ, de noi toți depinde, în ultimǎ instanțǎ, succesul unei comunitǎți întregi.”, se arată mesajul postat pe pagina de Facebook a Echipei Galbene.

Comentariile sunt închise.