Stiri Si Informatii

Elevii sibieni ies în stradă, in cadrul miscarii Fridays for Future

pentru a protesta împotriva lipsei de acţiune politică faţă schimbărilor climatice. 

50

Tinerii sunt așteptați vineri în centrul oraşului Sibiu, pentru a menifesta pentru protecţia mediului, în contextul mişcării greviste ”Fridays for Future” lansate în Suedia şi la care s-au alăturat elevi din mai multe ţări pentru a protesta împotriva lipsei de acţiune politică faţă schimbărilor climatice. 

Studiezi pentru un viitor care s-ar putea să nu mai existe?  Fridays for Future este o mișcare care cuprinde peste o mie de orașe și al carei scop este conștientizarea nevoii acute de schimbare. Douăsprezece mii de specialiști susțin #FridaysforFuture pentru că viitorul anticipat astăzi nu arată bine!
Alătura-te și tu vineri, 15 martie, ora 13:00, în Piața Mare din Sibiu pentru a protesta. Viitorul e al tău!”, scriu organizatorii pe pagina evenimentului

Ecoul apelului său s-a extins după discursurile ţinute la cea de-a 24-a conferinţă anuală a ONU privind schimbările climatice, desfăşurată în Polonia în decembrie anul trecut, şi apoi în faţa participanţilor Forumului de la Davos, din ianuarie 2019.

Comentariile sunt închise.