Stiri Si Informatii

Este SOLD OUT de bilete la partida decisivă dintre FC Hermannstadt- U Cluj

36

FC Hermannstadt a făcut un pas important spre a-și păstra locul în Liga 1, după ce a învins-o duminică, pe Universitatea Cluj cu scorul de 2-0 pe Cluj Arena din Cluj-Napoca. Sibienii s-au impus prin două goluri marcate în două minute, de Petrişor Petrescu şi de congolezul Juvhel Tsoumou. Returul are loc miercuri, începând cu ora 18:00, pe Stadionul Municipal din Sibiu. FC Hermannstadt  este ocupanta locului 12 în Liga 1, în timp ce U Cluj se află pe locul 3 în Liga 2.

Și, la doar câteva zile distanță de meciul decisiv, reprezentanții Clubului de fotbal anunță pe pagina lor de Facebook, epuizarea biletelor.

„Dragi suporteri ai FC Hermannstadt,

Ne pare rău pentru dificultățile pe care le-ați întâmpinat în achiziționarea biletelor pentru meciul decisiv cu U Cluj de miercuri.

Nu este pe placul nimănui să știe că suporterii săi rămân pe dinafara stadionului.

Ne bucură simpatia și susținerea voastră și totodată ne displace profund situația în care ne aflăm de a nu putea mulțumi pe toată lumea.

Dacă stadionul avea 20.000 de locuri, foarte probabil era miercuri plin. Din păcate sunt doar 4000, sunt norme de securitate și organizare care trebuie respectate.

Mulțumim pentru înțelegere și susținere și avem încredere că în viitor vom fi cel puțin la fel de mulți în tribune.”, este mesajul postat pe pagina de Facebook.

Comentariile sunt închise.