Stiri Si Informatii

Fă cunoștință cu șemineul fără coș de fum

46

Deși, în comparație cu un model clasic pe lemne, un șemineu pe gaz pare o necunoscută, asta nu înseamnă că este mai puțin practic sau mai dificil de manevrat. Ba chiar dimpotrivă, un șemineu care nu folosește lemnul pe post de combustibil, este ideal pentru instalarea în locuințele conectate la rețeaua publică de gaz sau la o altă sursă cum ar fi de exemplu, containerele cu GPL. Montarea acestuia nu implică nevoia unui coș de fum, evacuarea gazelor arse fiind facilitată de un sistem de burlan izolat – tuburi coaxiale, așa cum putem găsi la centralele termice, cu instalare pe peretele clădirii sau direct pe acoperiș. Un avantaj suplimentar îl reprezintă și faptul că, în cazul unui șemineu pe gaz, nu este nevoie de o sursă de alimentare externă, deoarece sistemul este prevăzut cu un sistem de putere propriu.

 

Și pentru că, în principal treaba unui șemineu este aceea de a conferi atât de necesara căldură unei locuințe, nu cred că deranjează pe nimeni că, pe lângă aspectul practic, optarea pntru o astfel de soluție va contribui din plin și la transformarea casei tale într-un spațiu primitor, gata să-ți împrumute din personalitate și să transpună locuinței tale, adevărata senzație de “acasă”. Opiniile cu privire la cel mai bun tip de semineu vor fi mereu împărțite, dar adevărul este că, un șemineu va deveni o alegere perfectă atunci când se ține cont de tipul, destinația și stilul de viață al celor pentru care urmează să fie instalat acesta.  

Tocmai asta fac șemineele din gama profesioniștilor de la Pefoc.ro. Pe lângă calitățile practice, modelele propuse, combină eleganța cu funcționalitățile moderne, totul pentru un confort sporit. Deschiderea mare a focarelor oferă o priveliște idilică asupra jocului flăcărilor, ce reușește să inducă senzația autentică al unui de foc tradițional cu lemne. Acestea sunt dotate cu telecomandă cu functie touch care oferă un control absolut al procesului de ardere sau reglare a flăcării pe înălțime. Termostatul este integrat direct în telecomandă, în vreme ce indicii de temperatură pot fi programați cu până la șapte zile în avans.

Și dacă totuși te afli în căutarea unei variante și mai simple sau dorești mai degrabă o soluție care să pună accentul mai mult pe estetică și design, pe lângă șemineele clasice cu lemne sau variantele pe gaz, în oferta acestora, găsești și șeminee decorative mobile pe gaz, ideale pentru terase, grădini, evenimente în aer liber, în restaurante sau hoteluri. Acestea funcționează pe același principiu de ardere, cu posibilitate de control manual sau cu telecomandă. Partea superioară este confecționată din sticlă de protecție, aspect care puncteaza la capitolul design, dar mai ales, la siguranță. Pentru mobilitate sporită, șemineul decorativ pe gaz poatea fi manevrat cu ușurință, grație roților care în același timp, pot fi blocate atunci când situația o impune. 

Așadar, dacă te-am convins că un semineu gaz poate fi soluția perfectă pe care o cauți de atâta vreme, pefoc.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de șeminee, atât pe gaz, cât și pe lemne sau decorative. Apelează cu încredere și specialiștii te vor ajuta cu sfaturi utile și detalii complete.

Comentariile sunt închise.