Stiri Si Informatii

Fapte de comerț ilicit, sancționate cu 65.000 lei de jandarmii sibieni

77

Jandarmii sibieni au aplicat amenzi în valoare de  6.500 lei pentru nerespectarea prevederilor legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

„În perioada 19-24 februarie a.c., în urma unor acțiuni punctuale pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale desfășurate în municipiul Sibiu și localitatea Veștem,  jandarmii sibieni au aplicat 15 sancțiuni contravenționale în valoare de 6.500 lei și au ridicat în vederea confiscării 29 de bunuri rezultate din nerespectarea prevederilor legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite. Cetăţenii ne pot solicita sprijinul în mod direct sau apelând numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.”, potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  General de Brigadă „Mihail RASTY” Sibiu.

De asemenea, pe raza localității Veștem, patru barbați din Brașov au fost depistați în timp ce comercializau parfumuri cu diferite inscripţii purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare. Jandarmii au întocmit actele de constatare a faptei de punere în circulație, fără drept, a unui produs care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Documentele întocmite şi bunurile ridicate în vederea confiscării, respectiv 30 parfumuri au fost predate lucrătorilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Sibiu.

 

 

 

Comentariile sunt închise.