Filarmonica de Stat Sibiu: Dacă aveți între 7 și 107 ani, vă așteptăm la atelierele de confecționat măști pentru carnaval

Dacă aveți între 7 și 107 ani, Filarmonica de Stat Sibiu vă așteptă la atelierele de confecționat măști pentru carnaval. Următoarele ateliere se desfășoară astăzi, 7 februarie, de la orele 12.30 și 14.30 și miercuri, 9 februarie, de la 12.30, 14.30 și 16.30. Pentru detalii și înscrieri nu ezitați să îi contactați pe organizatori fie la numărul de telefon 0727.031.411 sau la adresa de email comunicare@filarmonicasibiu.ro.

Profesioniștii sunt cei care fac muzica Filarmonicii de Stat Sibiu. Și tot unor profesioniști le-am încredințat noile noastre ateliere creative.
Artiștii voluntari de la galeria Cer Deschis se asigură că participanții deprind corect metoda de lucru și, mai mult decât atât, se familiarizează cu unele concepte vizuale. Din materiale simple, folosind diverse tehnici profesioniste de transfer grafic, prietenii noștri talentați au pregătit pentru copii materiale de lucru personalizate, astfel încât măștile realizate de ei ulterior să aibă calități estetice superioare unor produse de serie de genul celor disponibile pe rafturile unui magazin. În plus, le-au și explicat celor mici diferența de semnificație dintre un bal mascat și eleganța unui carnaval precum cel de la Veneția. Cei de vârste mai mari au putut învața practic și câțiva dintre pașii pregătitori pe care i-au făcut artiștii pentru copii.
Pas cu pas, suntem tot mai aproape de un nou carnaval de succes, așa cum trebuie să fie toate proiectele Filarmonicii!

Comentariile sunt închise.