Stiri Si Informatii

FITS – 10 zile, 540 de evenimente și 75 de spații

Mai sunt doar două zile până începe cea de-a XXVI-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Timp de 10 zile, în perioada 14-23 iunie, orașul va fi animat de 540 de evenimente culturale care includ teatru, dans, muzică, circ contemporan și operă, ateliere și masterclass-uri, spectacole lectură, conferințe, expoziții și instalații, lansări de carte sau proiecții de filme.

Evenimentele se vor desfășura în 75 de spații de joc printre care biserici, situri istorice, pub-uri, dar şi clasicele săli de spectacol. O componentă importantă o reprezintă spectacolele outdoor care reușesc an de an să surprindă cu ceva nou și care facilitează accesul unui număr mare de spectatori la diversele manifestări culturale.

Iubitorii de teatru care nu au reușit să găsească locuri la reprezentațiile dorite mai au șansa de a achiziționa ultimele bilete de pe site-ul festivalului, www.sibfest.ro, organizatorii suplimentând locurile la majoritatea spectacolelor indoor din cadrul acestei ediții.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu este organizat de Teatrul Național Radu Stanca și cofinanțat de Primăria Sibiu.

Comentariile sunt închise.