Stiri Si Informatii

Fiul unui “magnat” sibian oprit sa se urce in avion de catre comandantul aeronavei

Incident, sambata dupa-amiaza, in salonul vip de la plecari externe, pe Aeroportul International Traian Vuia Timisoara, care s-a soldat cu interzicerea urcarii intr-un avion pentru un tanar pasager.

Potrivit opiniatimisoare.ro Mircea Ureche, zis si Boromir, fiu al unui important om de afaceri din Sibiu din domeniul panificatiei, avea ca destinatie orasul New York si trebuia sa se urce sambata dupa-amiaza intr-o cursa de la Timisoara care sa-l duca pana la Munchen, de unde sa zboare mai departe catre America.

Pana la ora imbarcarii, tanarul a decis sa faca o vizita la salonul Business Lounge de la plecari externe unde i s-a adresat nepoliticos operatoarei de handling, din cadrul compartimentului Protocol si Informatii, de fata cu ceilalti pasageri prezenti in incapere.

Ba, mai mult, a mers la vitrina de bauturi alcoolice, a insfacat o sticla de whiskey pe care a dus-o la gura incercand s-o termine cat mai grabnic. Angajata i-a atras atentia ca e nepoliticos si i-a cerut sa-i inapoieze sticla de bautura, insa individul a refuzat si i-ar fi raspuns obraznic. Citește mai departe

Comentariile sunt închise.