Fostul subprefect, Horațiu Marin: Nu poți să sacrifici viitorul copiilor doar ca tu să forțezi organizarea alegerilor

Este inacceptabil! Copiii trebuie să se întoarcă la școală. Care-i specialistul care recomandă cursuri hibrid și online? Același care ne-a afundat în criză? Sunt întrebările la care încearcă să găsească răspunsul Horațiu Marin, fostul subprefect al Municipiului Sibiu.

OMS pledează pentru deschiderea școlilor, avem o instanță din România care s-a pronunțat
pe această temă, admițând ca nelegală suspendarea activităților didactice față în față din școli. Orban acționează voit împotriva legii și împotriva intereselor copiilor.

Guvernul a avut 7 luni, până în septembrie, să pregătească desfășurarea cursurilor în școli. A fost suficient timp pentru suplimentarea personalului, instruirea lui și dotarea școlilor cu sisteme de igienizare și ventilare. Dar PNL n-a făcut nimic în tot acest timp.

Nu așa se face combaterea răspândirii COVID. Nu poți să sacrifici viitorul copiilor doar ca tu să forțezi organizarea alegerilor. Nu poți să iei decizii drastice fără o analiză serioasă. PNL și- a bătut joc de profesori, elevi și părinți


▪ PRO România cere reluarea activităților didactice față în față. Noi credem că în acest moment se încalcă dreptul copiilor la educație, prin forțarea unui sistem online care s-a dovedit – din martie până acum – profund ineficient
▪ Victor Ponta este singurul candidat pentru funcția de premier care și-a luat angajamentul ca, în prima zi de guvernare, să redeschidă școlile și să asigure condițiile de desfășurare a cursurilor în siguranță!

”Comandat de Partidul Pro România Organizația Județeană Sibiu pentru candidatul Horațiu Marin, Publicat de Sibiul in Imagini SRL, C.U.I. mandatar financiar coordonator: 11200008”

Comentariile sunt închise.