Stiri Si Informatii

Fostul Vice-Primar din Șura Mare, rănit în accidentul de la Alămor

Azi dimineață în jurul orei 9, un apel la 112 anunța un grav accident între Loamneș și Alămor, unde două autoturisme s-au lovit frontal.

Din primele cercetari reiese că accidentul rutier s-ar fi produs pe fondul depășirii neregulamentare efectuate de către un șofer în vârstă de 20 de ani, aflat la volanul autoturismului condus dinspre Păuca. 

Acesta nu s-a asigurat inainte de a începe manevra, a patruns pe contrasens pentru a depăși o căruță și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de catre fostul Vice-Primar din Șura Mare.

“Nu înțeleg cum nu m-a văzut, este o linie de drum drept cu vizibilitate destul de bună. Eu am tras de volan cât am putut să evit lovirea dintre noi, dar, se pare că nu am mai putut evita impactul dintre noi”, povestește Vicele.

Echipajele SMURD au transportat la UPU Sibiu cele două persoane de sex masculin implicate în accident.
Bărbatul de 20 de ani a fost descarcerat și transportat în stare de inconștiență, întubat cu multiple traumatisme iar celălalt bărbat, în vârstă de 45 de ani este conștient cu traumatism cranio-celebral și traumatism umăr.

Comentariile sunt închise.