FOTO 10 profesori din Polonia au venit într-un schimb de experiență la Școala Gimnazială din Roșia

Timp de o săptămână, Școala Gimnazială Roșia a fost gazdă pentru zece profesori de la Școala Primară Specială Nr. 40 din Zabrze, Polonia.
În cadrul proiectului Erasmus + „Jocuri, distracție și predare în aer liber ca metode de îmbunătățire a calității educației în Școala Primară pentru Copii cu Cerințe Speciale Nr.40 din Zabrze”, aceștia au vizitat Roșia, Scoala Gimnaziala din Roșia și Sibiul.
În cadrul vizitei,profesorii din Polonia s-au familiarizat cu munca profesorilor români și cu metodele de lucru din școală. Pe lângă activitățile din școală, au avut ocazia să viziteze și Centrul Școlar de educație incluzivă nr. 1 din Sibiu, beneficiind totodată de un tur al Sibiului și al Primăriei Sibiu.
„Au fost invitați să participe la spectacolul de teatru de balet ”Sunt o babă comunistă”, ocazie cu care ne-am împărtășit amintiri destul de similare despre viața din țările noastre de până la 1990. A fost un timp valoros, bogat în diverse experiențe pe care promitem să le completăm cu proiecte viitoare.”, a scris pe contul său de Facebbok, Alexandru Dumbravă, viceprimarul Municipiului Sibiu.

Comentariile sunt închise.