Stiri Si Informatii

FOTO/ A dispărut PFL-ul ce îmbrăca zidul de la pasajul scărilor

777

În urmă cu un an, administrația locală a decis să „îmbrace” în plăci de PFL, sau să ascundă zidul de susținere al treptelor de la pasajul scărilor de lângă Butoiul de Aur, lâsat in paragină. În luna februarie 2018, pe pagina noastră de Facebook am  postat mai multe fotografii în care se vedea lucrarea lui „Dorel”, în scurt timp mai mulți sibieni și-au exprimat îngrijorarea după ce au văzut cum arată  zidul de susținere a treptelor de lângă Butoiul de Aur, zidul a fost acoperit cu plăci de PFL (placă fibroasă din lemn), vopsite în roșu. Aspectul a ridicat o serie de întrebări din partea localnicilor. 

În data de 06.02.2018, potrivit Primăriei Sibiu, s-a luat decizia amplasării unui eșafodaj provizoriu cu rol de a proteja împotriva unor eventuale căderi accidentale de zidărie sau tencuieli. Pentru această lucrare s-a primit aviz din partea Direcției Județene de Cultură Sibiu.

Fotografii realizate în 5 februarie 2018 (foto Mihai Nițu)

După un an și trei luni, odată cu venirea Summit-ului EU, autoritățiile sibiene au decis să „dezbrace” zidul de PFL, doar că nu se vede nicio reabilitare a acestuia.

Fotografii realizate în 30 aprilie 2019 (foto Mihai Nițu)

Comentariile sunt închise.