Stiri Si Informatii

FOTO/ A dispărut Zidul placat cu PFL din centrul istoric al Sibiului

În urmă cu un an, administrația locală a decis să „îmbrace” în plăci de PFL, sau să ascundă zidul de susținere al treptelor de la pasajul scărilor de lângă Butoiul de Aur, lâsat in paragină. În luna februarie 2018, pe pagina noastră de Facebook am  postat mai multe fotografii în care se vedea lucrarea lui „Dorel”, în scurt timp mai mulți sibieni și-au exprimat îngrijorarea după ce au văzut cum arată  zidul de susținere a treptelor de lângă Butoiul de Aur, zidul a fost acoperit cu plăci de PFL (placă fibroasă din lemn), vopsite în roșu. Aspectul a ridicat o serie de întrebări din partea localnicilor. 

În data de 06.02.2018, potrivit Primăriei Sibiu, s-a luat decizia amplasării unui eșafodaj provizoriu cu rol de a proteja împotriva unor eventuale căderi accidentale de zidărie sau tencuieli. Pentru această lucrare s-a primit aviz din partea Direcției Județene de Cultură Sibiu.

5 Februarie 2018
5 Februarie 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

După un an și trei luni, odată cu venirea Summit-ului EU, autoritățiile sibiene au decis să „dezbrace” zidul de PFL, doar că nu se vede nicio reabilitare a acestuia.

30 Aprilie 2019
30 Aprilie 2019
30 Aprilie 2019
30 Aprilie 2019

Comentariile sunt închise.