Foto | Accident cu trei mașini pe DN14 – Șura Mare | O persoană a fost descarcerată

ISU Sibiu a intervenit de urgență pe DN 14, iesirea din municipiul Sibiu spre localitatea Șura Mare la un accident rutier produs între trei autoturisme în care au fost implicate 2 persoane ( una încarcerată).
S-a intervenit prompt cu un echipaj de descarcerare, unul de pompieri militari și un echipaj SMURD cu medic.
S-a descarcerat o femeie, conștientă.

Ambele persoane ( femei) au primit îngrijiri medicale din partea echipajelor SMURD și SAJ iar una dintre persoane ( cea descarcerată) a fost transportată la UPU Sibiu, conștientă, cu diverse traumatisme.

Din primele cercetări efectuate la fața locului de către polițiștii rutieri s-a stabilit că șoferul unui autoturism (o femeie în vârstă de 31 de ani, domiciliată în Șura Mare) care rula pe direcția Șura Mare – Sibiu ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un sibian în vârstă de 36 de ani. În urma coliziunii, autoutilitara pătrunde pe sensul opus de mers unde este lovită de un autoturism condus spre municipiul Sibiu de o șoferiță în vârstă de 27 de ani, sibiancă.

Polițiștii rutieri sunt la fața locului și continuă cercetările. Traficul este în continuare blocat.

SAJ Sibiu a trimis un echipaj tip B la un accident rutier produs la iesire din Sibiu spre Medias in apropiere de Viile Sibiului. Se deplasează si forte ISU. Două victime, femei, primesc îngrijiri medicale la fața locului.
Una, este transportata de către echipajul Smurd la UPU cu traumatism de torace,facial,si bazin. Cealaltă cu traumatism de membru superior refuza transportul la spital.

Comentariile sunt închise.