FOTO Cei mai tineri popicari din Tălmaciu au reușit să câștige 13 medalii în Finala Campionatului Național U12 și U14

Popicarii CSO Tălmaciu au cucerit 13 medalii în Finala Campionatului Național U12 & U14, organizată în perioada 18-19 iunie la Electromureș Tg. Mureș.

FOTO Cei mai tineri popicari din Tălmaciu au reușit să câștige 13 medalii în Finala Campionatului Național U12 și U14

În urma desfășurării a celor două zile de competiție pe moderna arenă de popice din Tg Mureș, echipa din Tălmaciu cu ce mai tineri sportivi a câștigat următoarele medalii:

  • 5 medalii de AUR
  • 4 medalii de ARGINT
  • 4 medalii de BRONZ

 

„Felicitări tinerilor noștri de la categoria U12 & U14 pentru recordul de medalii obținute la o Finală de Campionat Național, suntem MÂNDRII DE VOI și vă mulțumim! Am demonstrat că se poate obține performață prin voință multă, implicare și dăruire. Așa că noi echipa CSO Tălmaciu avem o singură rugăminte către primarul nostru Ioan Oancea și Consiliul Local Tălmaciu:  AVEM NEVOIE URGENT DE BAZĂ PROPRIE PENTRU PREGĂTIREA TINERILOR , ANTRENAMENTE ȘI MECIURI OFICIALE. Menționăm faptul că orașul nostru în viitorul apropiat va organiza CAMPIONATUL MONDIAL de popice fapt pentru care avem nevoie cât mai curând posibil de această arenă, de popice. Mulțumim pentru susținere și sprijinul acordat: Domnului Primar Ioan Oancea, Sponsorilor: LANCO, FLAVOURSTREAM, Bunătăți Ardelenești, Consiliului Local al Orașului Tălmaciu și Președintelui de Club Daniel Țivrea.”, transmit reprezentanții CSO Tălmaciu.

Comentariile sunt închise.