Foto | Cornel Liviu Marin: Centrul Cultural din Șura Mare prinde contur

Centrul Cultural Șura Mare, una dintre cele mai importante investiții ale autorităților locale din comună din ultimii ani, prinde contur.

Până în acest moment, s-a avansat foarte mult, în condițiile în care s-a turnat fundația viitorului așeszământ cultural, s-a ridicat parterul și s-a turnat placa de beton peste parter. Investiția „Centrul Cultural Șura Mare“ se derulează prin Compania Națională de Investiții, aflată în subordinea Guvernului României, urmând ca beneficiarul să fie, în final, comunitatea din Șura Mare, prin Primăria și Consiliul Local, cei care vor administra imobilul. Autorizația de construcție a fosteliberată în luna februarie 2019, trecându-se apoi la construcția efectivă a centrului.

Centrul Cultural este construit în regim de parter + etaj, cu acces din strada Văii, și va cuprinde o sală de spectacole moderne, cu anexele necesare, dar și birouri administrative pentru centru. Termenul de finalizare este de 2 ani de la începerea lucrărilor, adică 6 mai 2021. Valoarea proiectului este 4.937.365 lei.

Comentariile sunt închise.