Foto| Cornel Marin: Primăria și Consiliul Local Șura Mare au realizat una dintre cele mai importante investiții pentru locuitorii din localitatea Hamba

Primăria și Consiliul Local Șura Mare au realizat una dintre cele mai importante investiții pentru locuitorii din localitatea Hamba. Construcția noului așezământ cultural al satului, un proiect de suflet al comunității locale.

Fondurile au fost alocate din bugetul local al comunei, suma investită de primărie ridicîndu-se la 1.203.982 de lei. Demersurile au început în 2018 și au fost parcurse toate etapele realizării acestui obiectiv. Lucrările la Căminul Cultural au fost gata în mai 2020.

Acum urmează o altă etapă. Este vorba despre realizarea dotărilor necesare bunei funcționări. Termenul pentru această etapă este sfârșitul acestui an, mai ales că la etaj  funcționează noua grădiniță din localitate.

Până acum, grădinița funcționa la școală, unde administrația locală plătea chirie, în condițiile în care imobilul este deținut de Consistoriul Evanghelic.

Primarul Cornel Liviu Marin afirmă că acest obiectiv a fost unul primordial pentru Hamba, mai ales din perspectiva copiilor, cadrelor didactice și a părinților care a veau nevoie de condiții optime și de ogrădiniță modernă

Comentariile sunt închise.