Foto – CSO Tălmaciu este Vicecampioana Cupei României

CSO Tălmaciu este Vicecampioana Cupei României. Titlul a fost adjudecat în 10 februarie, pe moderna arenă de popice din Iași unde s-a disputat etapa finală a Cupei României 2023-2024.

„Echipa noastră C.S. Oraș Tălmaciu înainte de acestă etapă era pe locul 4 în clasament cu șanse reale de a urca pe podium. Băieții noștri după un meci demn de o finală au reușit să câștige această ultimă etapă și în urma acestui rezultat s-au clasat pe locul 2, ceea ce le-a adus titlul de Vicecampioană a Cupei României.

Pe acestă cale felicităm echipa pentru prestația extraordinară din Cupa României,pentru munca și exemplu care l-au dat tuturor că totul este posibil dacă îți dorești cu adevărat. Bravo băieți! Suntem mândri de voi!

În acest meci s-a remarcat căpitanul nostru Mitru Sorin cu un rezultat de 573 p.d., toată echipa pentru că au dat dovadă de profesionalism, ambiție ,dăruire și că nu au renunțat o secundă la obiectivul propus.
Felicitări tuturor, mulțumim că ne faceți mândri de voi și vă dorim succes în campionat.”, transmit reprezentanții CSO Tălmaciu.

Mai jos vă redăm și mesajul luiDaniel Țivrea (Președintele clubului):

„Îi felicit pe băieți pentru această victorie extraordinară și pentru că m-au făcut mândru încă o dată . Am trăit această finală cu sufletul la gură , am sperat până în ultima clipă și băieți au reușit.

Bravo lor pentru tot ceea ce fac , sunt extrem de fericit și sunt sigur că cineva de acolo , de sus ne poartă noroc și ne susține.

Mulțumim pentru susținere și sprijinul acordat domnului nostru Primar Ioan Oancea, Consiliului Local al Primăriei Tălmaciu, sponsorilor noștri an de an (LANCO, FLAVOURSTREAM, Bunătăți Ardelenești , MEO EURO TRANS ) și Sibiul în Imagini care sunt mereu alături de noi!”

Comentariile sunt închise.