Foto | Evadează din realitate cu FUN4U | Loc de joacă, Aventură și Sport

Să ajungi într-o lume unde locuiesc dragoni și să învingi răul absolut. Să lupți cot la cot cu Spider-man. Să devii căpitan al unei armate de elită și să salvezi lumea. Să ajungi în Jurassic Park  să te joci cu dinozaurii și să  înoți cu rechinii.  Să te plimbi pe străzile Afganistanului și să zbori pe o navă cosmică. Imaginați-vă că toate aceste lucruri pot fi realizate chiar în Șura Mare, însă, adevărul este că sunt posibile doar în realitatea virtuală.

În anul 2022 tehnologia VR, cunoscută precum realitatea virtuală intră într-un ritm tot mai alert, în casele noastre, fiind din ce în ce mai prezentă în viețile profesionale și personale datorită modului practic în care o putem folosi, de la jocuri video până la traininguri pentru firme. VR-ul este o unealtă deosebit de utilă pentru o multitudine de industrii și consumatori finali. Dar care sunt cele mai interesante moduri în care putem folosi această tehnologie deosebit de puternică?

Răspunsul ni-l oferă echipa FUN4U, care vine pregătită cu soluții de high-tech immersive media, VR & AR pentru evenimentele clienților, nunți, botezuri, spectacole, petreceri pentru copii, petreceri câmpenești, zile onomastice, târguri, festivaluri sau zile ale comunelor.

Ce oferă FUN4U? – Aventuri pe orice gust. Veți avea posibilitatea să alegeți cele mai noi jocuri: de acțiune, de tras cu arma, de competiție, de strategie, simulatoare și intelectuale. Colecția de jocuri este actualizată în mod constant. La studio puteți veni cu o echipă întreagă.

FUN4U din comuna Șura Mare, situat pe Strada Văii, Nr. 152 oferă senzația prezentului în județul Sibiu. Dispune de rulotă comercială dotată cu Cinema 9D, loc de joacă pentru copii și adulți dotat cu tehnologie de ultimă generație, 30 de jocuri VR și 100 de filme 5D, VR educațional, motocicletă VR, VR EGG și FPS ARENA. FUN4U oferă clienților săi o configurație ce permite experiențe virtuale individual, în grup, tematice, de creație și educative. Rezervă acum o experiență unică în realitatea virtuală pentru tine și prietenii tăi la numărul de telefon 0743 149 101, la adresă de email office.playground9dvr@gmail.com sau direct de pe www.fun4u.ro.

„În contextul societății actuale, în care totul are legătură cu smartphone-uri, tablete și computere, am mers un pas mai departe și am creat ceea ce noi considerăm că este  viitorul. Este vorba de un loc de joacă unde realitatea virtuală să fie accesibilă oricui are curiozitatea să o descopere. VR este un concept simplu, fascinant – o lume generată de calculator și privită printr-o cască; dar aceste experiențe pot fi greu de explicat în cuvinte, de aceea te așteptăm la noi să-ți creezi propria realitate… virtuală.”, transmit reprezentanții FUN4U.

Descoperă realitatea virtuală alături de FUN4U

Realitatea virtuală (prescurtată după denumirea în engleză (virtual reality)(“VR”) este o simulare care manipulează simțurile omului pentru a creea o ambianță artificială care să pară reală sau aproape reală. Pe lângă training, VR-ul este un tool foarte bun pentru TEAM BULDING, de la simple pauze de detensionare, până la adevărate turnee de multiplayer, cu scopul creşterii încrederii între membrii echipei, a unei comunicări eficiente sau pur şi simplu pentru team-work. Accesul la o gamă largă de aplicaţii permite posibilităţi nelimitate de distracţie şi îmbunătăţire a coordonării în echipă. FUN4U îți oferă experiențe de neuitat.

Comentariile sunt închise.