Foto | Marcaj rutier trasat pe DC1- Hamba | Ionuț Maier: Era imperativ necesar!

Luna aprilie vine cu o vestă bună pentru șoferii din comuna Șura Mare. Săptămâna trecută scriam despre lucrările de toaletare a pomilor de pe marginea dumului DC 1 care leagă Șura Mare de Hamba și decizia administrațieI locale de a tăia și înlocui copacii bătrâni cu puieți.

Astăzi, în ultima zi din luna martie, Primăria Șura Mare a efectuat realizarea marcajului rutier pe o distanță de doi kilometri pe DC1 Hamba, unde urmează și montarea a 22 de indicatoare rutiere. Investiția realizată a fost in valoare de 18.600 RON (dintre care 12.200- marcarea și 6.400- proiectarea)

Complet asfaltat și marcat, drumul arată cu adevărat impresionant. Drumul beneficiază de avizul IPJ Sibiu. Pentru a diminua costul lucrării personalul primăriei va monta cele 22 de indicatoare de circulație pe tronsonul de drum și pe străzile adiacente ale comunei

„Lucrarea de marcarea a tronsonului de drum care face legătura între cele 2 localități era imperativ necesar. Am luat act de necesitatea acestei lucrări care este benefică circulație cetățenilor comunei noastre.”, a spus Ionuț Maier, primarul comunei Șura Mare.

Comentariile sunt închise.