Stiri Si Informatii

Foto – Minunea a ținut doar două zile. Toaleta din Sub Arini, vandalizată

Foto Marius Schlosser

824

Expresia „orice minune ţine doar trei zile”, se adeverește la Sibiu în Parcul Sub Arini, în prima zi, entuziasm, în a doua, oarece îndoieli, iar în a treia, adevărul începe să croncăne! Descoperirea adevărului, cu indignarea de rigoare, „suntem o nație fără scăpare”.

Persoane rămase încă neidentificate au vandalizat clădirea  de 230.000 lei, din Parcul Sub Arin, aceasta fiind vandalizată în 2 nopți la rând, nici nu a fost inaugurată bine că si au fost sparte geamurile de la usile de termopan.

În prima seară „șmecherii” cum se cred, au spart geamul de la căsuța bebelușului. Iar o noapte mai tâziu geamul de la ușa băii destinate persoanelor cu handicap.

Reprezentanţii Primăriei au luat la cunoştinţă despre situaţie şi se încearcă depistarea făptaşilor. S-au făcut de asemenea şi demersuri pentru remedierea stricăciunilor. Cel mai probabil uşile stricate vor fi reparate săptămâna viitoare.

Amintim că în această săptămână Primăria Sibiu a finalizat o nouă investiție în parc: construcția unei toalete publice, o utilitate publică necesară în contextul unui număr tot mai mare de persoane care folosesc parcul mai ales în sezonul cald. Valoarea investiției este de 230.000 de lei, incluzând construcția clădirii, amenajarea spațiilor interioare prin placarea cu gresie și faianță, dotarea spațiilor cu obiecte sanitare și conectarea la apă, canalizare și curent electric.

 

Comentariile sunt închise.