Foto – Mircea Crețu, i-a asigurat pe reprezentanții membrilor de sindicat că solicitările lor vor fi transmise Guvernului României.

Azi, 26.05.2023, la sediul Instituției Prefectului – Județul Sibiu, a avut loc o acțiune de protest a cadrelor didactice și a reprezentanților S.I.P Sibiu. Aceștia și-au manifestat nemulțumirea față de finanțarea sistemului educațional.

Prefectul județului Sibiu, Mircea Dorin Crețu a reiterat că doar prin dialog se poate ajunge la o înțelegere.

Principalele doleanțe prezentate de delegații S.I.P au fost în legătură cu majorarea salariilor personalului din învățământ, în conformitate cu importanța socială a muncii pe care o depun, plata orelor suplimentare efectuate de personalul didactic auxiliar și nedidactic, acordarea sporurilor pentru condiții de muncă deosebite.

Pe această cale, prefectul județului Sibiu, Mircea Dorin Crețu, i-a asigurat pe reprezentanții membrilor de sindicat că solicitările lor vor fi transmise Guvernului României.

La rândul lor, în finalul întâlnirii, reprezentanții Sindicatului Învățământului Preuniversitar și-au exprimat încrederea în Instituția Prefectului – Județul Sibiu și i-au mulțumit prefectului pentru înțelegere și disponibilitate.

 

 

 

Comentariile sunt închise.