Foto | O femeie de 69 ani a produs un accident în care au fost implicate trei autoturisme

Un accidentn rutier s-a petrecut sâmbătă seara pe Hula Bradului. O sibiancă în vârstă de 69 de ani, pe fondul vitezei neadaptate într-o curbă ușoară la dreapta, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și două echipaje SMURD pe DN1, Hula Bradului la un accident rutier produs între trei autoturisme. Din primele informații sunt implicate trei persoane. La fața locului a intervenit în sprijin și un echipaj SAJ. Intervenția se află în dinamică.

Din primele cercetări rezultă că, în timp ce conducea un autoturism spre Brașov o sibiancă în vârstă de 69  ani, pe fondul vitezei neadaptate într-o curbă ușoară la dreapta, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârstă de aproximativ 40  ani.În urma impactului dintre cele două autoturisme, componente ale masinilor au fost proiectate intr-un alt turism, condus dinspre Brașov. Conducatoarea auto care a pătruns pe contrasens și soferul primului auto lovit primesc îngrijiri medicale la fața locului.

Trafic blocat total in continuare.

Comentariile sunt închise.