FOTO- Primăria comunei Slimnic a îndulcit zâmbetele elevilor din comunitate

Ultima săptămână de școală, de dinaintea microvacanței de iarnă din 2021 a fost marcată de numeroase evenimente desfășurate la Școala Gimnazială Slimnic. Cu toate acestea, munca, rezultatele la învățătură, implicarea elevilor în diverse proiecte au fost recompensate de către reprezentanții Primăriei Comunei Slimnic.

În prag de sărbători, reprezentanții administrației locale le-au îndulcit zâmbetele elevilor școlii, cărora le-au oferit cadouri de Crăciun.

“Misiune îndeplinită, toți elevii Școlii Gimnaziale Slimnic au fost cuminți și drept răsplată au primit pacheţele de Crăciun. Mulţumim Domnului Dumnezeu pentru toate. Mulţumesc consilierilor locali, colegilor de muncă, Cavalerilor Turnului Înclinat din Ruși şi tuturor celor implicaţi pentru sprijinul acordat. Este un gest care aduce bucurie în rândul copiilor, chiar dacă nu este o sumă foarte mare alocată pentru fiecare cadou. Însă, noi le apreciem calitatea de preşcolari sau şcolari şi le oferim acest cadou în preajma Crăciunului. Trebuie să oferim o atenţie copiilor din comună, fie că vorbim de astfel de acţiuni sau de investiţii în  educaţie şi în infrastructura şcolară.”, a spus Adrian Nan, primarul comunei Slimnic.

Pentru implicarea și sprijinul acordate, Primăria comunei Slimnic a fost “pedepsită” cu un recital de colinde oferit de elevii din localitate, coordonați de profesorul Tugulea Ioan. Aceștia au venit la sediul administrației locale pentru a colinda conducerea și personalul din primărie.

Spiridușii Moșului au fost angajații Primăriei Comunei Slimnic,  dar și Cavalerii Turnului Înclinat din Ruși care au împărțit cadourile fiecărui copil.

De asemenea, Zumba Fits Sibiu prin instructorii profi Loredana și Mioara au adus culoare, dans, mișcare, la evenimentul de Christmas Zumba, tânărul pensionar, directorul Giusseppe Bothar, prin intermediul Rotary Sibiu, a oferit daruri copiilor de la CP-IV Ruși, iar firma Jinarul SRL a contribuit la starea de bine a elevilor Școlii Gimnaziale Slimnic printr-o importantă sponsorizare.

“Joi, 23 decembrie, am răspuns invitației organizatorilor Pieței Volante de la Sala Transilvania și împreună cu un grup de copii-cavaleri de la Școala Ruși, am dus vestea Nașterii Domnului.”, a precizat pentru ziarul nostru, Cosmin Simtion, directorul Școlii Gimnaziale Slimnic și președintele Asociației Cavalerii Turnului Înclinat din Ruși.

 

 

 

Comentariile sunt închise.