FOTO | Sibiancă amendată după ce s-a cocoțat pe mai multe statui din Cetatea Alba Carolina

O tânără din judeţul Sibiu a fost amendată cu 1.000 de lei de Poliţia Locală din Alba Iulia, după ce a urcat pe mai multe statui din Cetatea Alba Carolina pentru a-şi face fotografii pe care să le posteze pe contul său de socializare.
Pe rețelele de socializare au apărut câteva fotografii ale unei sibience în ipostaze indecente. Piesa de rezistență o constituie chiar  statuile din Cetatea Alba Carolina. Cum imaginile au devenit virale pe internet și au stârnit numeroase critici, organele abilitate s-au sesizat și au descoperit-o pe cea care la propriu vorbind a „călărit” tot ce a prins în cetate

„Urmare a imaginilor apărute pe rețelele de socializare în care o tânără s-a fotografiat în diferite ipostaze, mai puțin decente și civilizate, cu statuile din Cetatea Alba Carolina, Poliția Locală Alba Iulia s-a autosesizat și a demarat cercetări. Astfel, a fost identificată U.D.M cu domiciliul în județul Sibiu, în vârstă de 22 de ani. Pentru gestul său a fost sancționată contravențional cu amenda maximă prevăzuta în valoare de 1.000 lei conform art. 2 alin. (1) din Legea 61/91 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice republicată. U.D.M. a recunoscut fapta și a șters toate imaginile de pe contul său de socializare.”

 

Comentariile sunt închise.