FOTO – VIDEO Ioan Duma, ales în unanimitate președintele Asociației Județene de Fotbal Sibiu

 Membrii AJF Sibiu au participat în 17 februarie la Adunarea Generală Ordinară a Asocitației Județene de Fotbal Sibiu pentru a alege noua conducere. Din cei 65 de membrii au fost prezenți doar 57 care au votat în unanimitate pentru președinte, membrii comitetului executiv și vicepreședintele Mitrofan Marius. Vicepreședintele Adrian Felseghi a avut 2 voturi împotriva și 3 abțineri. Astfel, în urma propunerilor și a voturilor celor prezenți viitoarea componentă a conducerii AJF Sibiu este formată din: Ioan Duma – președinte, Marius Mitrofam și Adrian Felseghi – vecepresedinți și a membrilor ai comitetului executiv AJF Sibiu (Caius Băra- reprezentant al cluburilor/asociațiilor cu activitate exclusivă de copii și juniori participante la campionatele județene,  Adrian Bârză- reprezentant al cluburilor/asociațiilor din Liga a IV-a și Daniel Ungureanu – reprezentant al cluburilor/asociațiilor din Liga a V-a.

„Mulțumesc familiei pentru că este alaturi de mine neconditionat!Mulțumesc cluburilor pentru sustinerea acordată astăzi pentru inca 4 ani la conducerea AJF Sibiu.”, a spus Ioan Duma, președintele AJF Sibiu.
FOTO - VIDEO Ioan Duma, ales în unanimitate președintele Asociației Județene de Fotbal Sibiu
Printre invitații la această adunare au fost Octavian Goga – vicepreședinte FRF,  Vlad Vasiu- vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, un reprezentant de la DJST Sibiu, precum și președinții filialelor AJF din Alba, Hunedoara și Mureș. În cadrul acestei adunări reprezentații cluburilor afiliate la AJF Sibiu (Liga a IV-a, Liga a V-a și Copii/Juniori) au ales, pentru un mandat de 4 ani, noua conducere a AJF Sibiu.
„Pe această cale Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu mulțumește AJF Sibiu pentru buna colaborare dintre cele două instituții și urează mult succes noii conduceri alese în activitatea de promovare, îndrumare și sprijinire a fotbalului sibian în special al celui juvenil, care prin fotbalîși poate îndeplini și menirea de „educație prin sport” pentru tânăra generație de sportivi ai județului nostru.”,transmit reprezentanții DJST prin intermediul rețelelor de socializare.

 

Foto/ video: Ioan Duma, Adrian Bârză

Comentariile sunt închise.