FOTO- VIDEO Tălmăceanul Cristian Șandru a primit GOLDEN BUZZ în sezonul 14 al emisiunii „Românii au talent”

Tălmăceanul Cristian Șandru, un tânăr greu încercat de soartă încă din primele zile de viață, a impresionat jurații „Românii au talent”. Cristian Șandru alături de ceilalți 4 colegi ai săi din trupa Calisthenics România a fost fenomenal, iar Mihai Bobonete a decis că merită să le ofere GOLDEN BUZZ.

„Mulțumesc tuturor pentru feedback-ul pozitiv, mulțumesc pentru toate incurajariile când au fost nevoie, mulțumesc pentru toate sfaturile primite. Ador să fac parte din această comunitate. Mulțumesc echipei fără de care nu aș fi putut să fac acest număr.”, a transmis Cristian Șandru prin intermediul paginii sale de Facebook.

 

Tălmăceanul a avut parte de o primire călduroasă când a revenit în județul natal, din partea echipei de fotbal AFC Tălmaciu.

„Astăzi a fost rândul nostru să primim un GOLDEN BUZZ, de la campionul nostru Șandru Cristian. Fost jucător la echipa fanion a orașului. Felicitări copil bun pentru rezultate dar în special pentru omul care ești. Am fost onorați de prezența ta alături de noi, iar juniorii au fost încântați ca au reușit să fie aproape de un campion. Respect, respect, pentru noi ești un exemplu de urmat atât în sport cât și în viață.”, este mesajul postat de Adrian Bârză, antrenor și președinte AFC Tălmaciu în dreptul următoarelor fotografii postate pe contul său de Facebook.

 

 

Adrian Bârză, Cristian Șandru

 

O trupă formată din 5 membri, cu vârste între 17 și 24 de ani au urcat pe scenă cu un show neașteptat, de calisthenics. ”Venim din trei orașe diferite – Cluj, Sibiu, Bacău. Ne-am cunoscut la competiții și evenimente care aveau legătură cu sportul ăsta. Pasiunea ne-a adus împreună. Calisthenics este un sport care se poate practica oriunde și la orice vârstă deoarece te folosești de propria greutate”, au spus aceștia. Unul dintre ei ste campion național, singura fată este campioană mondială și europeană, iar pe scurt, aceștia sunt ”majoritatea campioni sau podiumuri la competiții importante”.

Alisia, singura fată din grup, a dezvăluit că sportul pe care îl practică este mai mult decât un hobby, este stilul său de viață. Acest sport a ajutat-o și încă o ajută să se dezvolte din toate punctele de vedere, inclusiv la școală, scrie protv.ro.

FOTO- VIDEO Tălmăceanul Cristian Șandru a primit GOLDEN BUZZ în sezonul 14 al emisiunii „Românii au talent”

Impresionat de poveștile lor, dar mai ales de reușita de pe scenă, Mihai Bobonete a decis că vrea să le ofere o șansă să strălucească și mai tare în semifinale, așa că a apăsat butonul auriu, fără să stea prea mult pe gânduri! „Nu prea mai ai cuvinte după ce auzi povești de genul ăsta”, a spus Mihai Bobonete.

Cristian Șandru are o poveste de viață emoționantă. La naștere a fost scăpat în cap de către moașă și de acolo a urmat o serie de probleme. A fost diagnosticat cu insuficiență respiratorie și a fost tratat greșit timp de 5 ani. Din cauza acelui tratament greșit, la vârsta de 5 ani a avut prima criză de epilepsie. Cristian a stat și-n scaunul cu rotile. După foarte multe vizite în diverse spitale, în urma unei concluzii a unei comisii de medici, i s-a spus că nu are șanse să trăiască mai mult de 15 ani, așa că niciun medic nu se încumeta să se ocupe de el. Asta l-a ambiționat foarte tare și atunci a avut primul contact cu sportul. Familia lui Cristian a găsit o echipă de medici care a preluat cazul lui. După multe intervenții chirurgicale și tratamente, Cristian se apropia de vârsta de 15 ani.  Atunci a luat decizia de a întrerupe orice tratament. Surprinzător, după această decizie, analizele au început să iasă din ce în ce mai bine, iar epilepsia dădea semne să dispară. Atunci, băiatul s-a apucat de sport intensiv.

„Sunt o apariție spectaculoasă și mai e ceva… povestea din spate. Cum s-au adunat ei și au reușit să facă un număr de Golden Buzz la Românii au talent. Din partea mea au toată admirația”, a precizat și Dragoș Bucur.

Comentariile sunt închise.