Fuego: Gurănii m-au „adoptat” și mi-au oferit o pană de june brodată cu numele meu!

Fuego i-a încântat pe gurăni la Festivalul „Bujorului de munte!” și a fost răsplătit cu o pană de june specifică comunei Gura Râului.
„Ce fain și frumos a fost la Sibiu, la Festivalul „Bujorului de munte!” M-am simțit minunat, am revăzut echipa Junilor, am cântat și am dansat împreună și am conștientizat din nou cât de mult muncesc acești artiști, în frunte cu Silvia Macrea, care-i plină de idei și care poate muta și munții, dacă vrea! Eu unul sunt onorat de colaborarea noastră și mă simt tare bine în mijlocul lor, pentru că-s oameni faini toți și putem face multe lucruri interesante pe scenă împreună! Mai mult, m-au „adoptat” și mi-au oferit pană de june brodată, de la Gura Râului, cu numele meu!
Ce mai, a fost de neuitat și vreau să repetăm experiența, dragii mei de la Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului, care împlinește anul acesta 80 de ani de existență!! Mulțumesc artiștilor colegi care ieri au cântat cu mine în duet – Maria Butilă, Liliana Laichici, Aurora și Săndel Mihai, Oana Tomoiagă, Florin Boita, Sânziana și Ioana Ștefan, Ștefania Șirin Narenji, Sebastian Stan, Ovidiu Homorodean, Traian Stoița, Razvan Năstăsescu
Mulțumesc și Iulianei Tudor pentru încurajare și prietenie!”, a transmis Fuego pe pagina sa de Facebook.

Comentariile sunt închise.