Gala „Magia Crăciunului”, organizată de Echipa Galbenă, la Muzeul Brukenthal

Într-o călătorie de patru ani plină de compasiune și devotament, Echipa Galbenă a devenit un simbol al solidarității și al schimbărilor pozitive în comunitatea lor. Cu fiecare zi care trece, această echipă a reușit să adune oameni cu inimă deschisă, formând o comunitate dedicată valorilor umanitare și împărtășind bucuriile și tristețile vieții.

Atingerea a 4 ani de activitate a fost marcată cu bucurie și responsabilitate crescută. Într-o misiune specială de sărbătoare, Echipa Galbenă se pregătește să aducă Magia Crăciunului în inimile a peste 200 de copii cu posibilități materiale mai reduse. Data de 14 decembrie va fi o zi de sărbătoare, unde cadourile vor fi împărțite cu generozitate, iar momentele artistice vor înviora sufletele celor mici.

„De 4 ani ne adunăm inimă lângă inimă” – aceste cuvinte reflectă conexiunile strânse și relațiile autentice pe care echipa le-a dezvoltat în timp. Îmbrățișările schimbate printre lacrimi și bucurii au conturat un portret al echipei ca fiind nu doar un grup de oameni, ci o familie extinsă care împărtășește bucuriile și greutățile vieții.

În semn de prețuire și recunoaștere a sprijinului comunității, Echipa Galbenă va oferi nu doar cadouri materiale, ci va crea și o lume magică pentru cei mici, în care fiecare moment să fie o amintire plină de bucurie și emoție. Pentru echipă, bucuria copiilor este bucuria lor, iar acest spirit de daruire continuă să alimenteze misiunea lor altruistă.

Eveniment organizat de Echipa Galbenă, Fundația „Servim prin Caritate”, Muzeul Brukenthal și Liceul de Artă Sibiu

 

Comentariile sunt închise.