Stiri Si Informatii

Hamba: Marcaj rutier ilegal, apărut peste noapte/ Foto-Video

0 1.033

Omul gospodar îşi face vara sanie şi toamna linie discontinuă. La 10 km distanță de centrul istoric al Sibiului este situat satul Hamba, umde de-a lungul drumului principal care străbate comuna a apărut peste noapte o linie discontinuă pe o lungime de aproximativ 200 m.

Amenajarea este evident ilegală şi a fost realizată cu bidineaua. Este destul de bine făcută şi de la depărtare pare autentică. Localnicii spun că s-au trezit de o săptămână cu cu această linie intreruptă pe drumul din fața caselor.

“Asta e nesimțire nene’, cum d…u să îți fete’ mintea aşa ceva? În primul rând pe această porțiune de drum clar că depăşirea este interzisă. În al doilea rând ce au făcut aici este ilegal, mă mir că până acum nu a făcut Poliția nimic” spune supărat Daniel.

“Se mută tot felul de indivizi în satul nostru, fiecare face ce vrea pe aici. Am ramas uimită când am trecut dimineața şi am vazut acest marcaj rutier. Se vede clar că e tras din bidinea şi a ieşit şi strâmb”, Maria, localnică.

Privit de aproape, se vede că marcajul este improvizat. Benzile albe, trasate cu mâna, sunt inegale şi se îngustează treptat.Nu ştie nimeni cine este responsabil de realizarea marcajului rutier improvizat.

”La început am crezut că aşa au făcut cei de la drumuri. După aceea m-am apropiat şi am văzut că este făcută cu bidineau, o glumă proastă făcută de nişte incompetenți.”, precizează un sătean.

”Este clar că noaptea. Nu a văzut nimeni şi nu ştie nimeni cine a făcut aşa ceva, eu stau la câteva străzi distanță şi am văzut de dimineață acest marcaj“, spune un şofer  localnic.

Deşi a trecut mai bine de o săptămână, linia discontinuă vopsită cu bidineaua continuă să fie capcană pe şosea pentru că autorităţilor nu le-a trecut prin cap să o şteargă.

De altfel, linia ilegală este singura marcată pe şosea în satul  Hamba. Însă pe desenatorul amator de marcaje rutiere nu-l ştie nimeni


Lasă un răspuns