Helmuth Duckadam, arbitrează Cupa la Fotbal pe Gheață, la Bâlea Lac

Hotelul de Gheaţă și Bergenbier organizează primul meci de fotbal pe gheață, la Bâlea Lac. Arbitrul partidei istorice din inima Făgărașilor va fi marele fotbalist român, celebrul erou de la Sevilla, Helmuth Duckadam – supranume pe care fostul mare jucător al echipei Steaua Bucureşti l-a primit după ce echipa a câștigat Cupa Campionilor Europeni, în anul 1986.
Evenimentul de la Bâlea Lac se va desfășura în perioada 9-23 martie 2019, în mai multe etape. “Bergenbier – Gala Fotbalului Românesc, cu Helmuth Duckadam” este o campanie în a cărei fază finală două echipe de fotbal din România vor juca, în premieră naţională, un meci de fotbal pe lacul Bâlea. Lansarea “Bergenbier – Gala Fotbalului Românesc cu Helmuth Duckadam” se va desfăşura sâmbătă, 9 martie, în cadrul spectacolului realizat de cunoscutul DJ Arias în restaurantul Hotelului de Gheaţă. Până pe 18 martie, echipele de fotbal din România se pot înscrie la competiţie, organizatorii urmând să aleagă, în data de 19 martie, cele şase participante la preliminarii. Primele faze eliminatorii ale competiţiei se vor desfăşura în zilele de 21 şi 22 martie, la Avrig, cele mai bune două echipe urmând a urca la Bâlea Lac, pentru disputarea finalei galei (23 martie). Ceremonia de încheiere a “Bergenbier – Gala Fotbalului Românesc, cu Helmuth Duckadam” se va desfăşura sâmbătă, 23 martie, la Palatul Brukenthal din Avrig, evenimentul fiind organizat în cadrul Programului “Sibiu – Regiune Gastronomică Europeană 2019”. Vor participa personalităţi din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, artişti şi diverşi reprezentanţi ai divertismentului românesc, reprezentanți ai sponsorilor şi ai colaboratorilor proiectului, alături de alţi invitaţi. Printre cei ce îşi aduc sprijinul la organizarea galei se numără Federaţia Română de Fotbal, Helmuth Duckadam, Dana Savuică şi Radu Groza, nume ce pot oferi, încă de acum, garanţia unui eveniment reuşit, prin intermediu căruia se doreşte o promovare frumoasă pentru cel mai iubit sport în întreaga lume, fotbalul, prin punerea în valoare a Zonei Turistice Bâlea, a Masivului Făgăraş şi a singurului complex baroc Transilvania – Palatul Brukenthal Avrig.
Pentru înscriere în competiție, informații suplimentare și rezervări,  la numerele de telefon: 0726234417, 0269523111, sau se poate trimite e-mail, la adresa: office@hotelofice.ro.

Comentariile sunt închise.