Horațiu Marin: La 9 luni de epidemie, Guvernul a ajuns la concluzia că testele rapide ar putea fi totuși eficiente (P.E.)

Ceea ce toți medicii au spus, că testarea masivă ajută la identificarea și izolarea cu eficiență doar a persoanelor îmbolnăvite, reducând astfel, în timp, evoluția epidemiei, este confirmat acum de exemplul Slovaciei.

Poate măcar acum aude Guvernul României, cel care acum câteva zile punea din nou la îndoială eficiența acestui demers, al unei testări extinse cu teste rapide.
Încă din primăvară, și societatea civilă, și medicii, au cerut testarea masivă a populației, când încă virusul nu se răspândise atât de agresiv. Refuzul de la Cotroceni și Guvern a făcut ca acum să avem peste 10 mii cazuri pe zi și peste 170 de decese zilnic.

La 9 luni de epidemie, Guvernul a ajuns la concluzia că testele rapide ar putea fi totuși eficiente, dar limitează folosirea acestora doar în cadrul unităților de urgențe.
Guvernul ar putea ca, măcar în al 12-lea ceas, după exemplul Slovaciei, să accepte că singura soluție este testarea masivă, inclusiv cu testele rapide
PRO România a cerut un Program Național de testare și este PROmisiune pe care o vom respecta după 7 decembrie. (este punctul de vedere a fostului subprefect, Horațiu Marin, aflat în prezent pe lista Pro România Sibiu pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie)

”Comandat de Partidul Pro România Organizația Județeană Sibiu pentru candidatul Horațiu Marin, Publicat de Sibiul in Imagini SRL, C.U.I. mandatar financiar coordonator: 11200008”

Comentariile sunt închise.