Horațiu Marin: Mai știe oare cineva din Guvernul României ce se mai întâmplă cu școala românească?

Advertorial

Alegerile care vor urma au o importanță deosebită deoarece votul exprimat trasează parcursul României pentru următorii patru ani. În acest context extrem de instabil speram ca aceia dintre dumneavoastră care doresc o schimbare în traiectoria guvernării României, să acorde sustinerea si încrederea pentru Pro România
Mai știe oare cineva din Guvernul României ce se mai întâmplă cu școala românească? Ce mai fac elevii, ce mai fac profesorii, cum se descurcă ei? Sau, pentru că tot guvernul e în campanie electorală, au uitat de copii și profesorii lor și nu le mai pasă?
„De câteva săptămâni de zile suntem ademeniți în spațiul public de Iohannis și PNL cu tot felul de subiecte false: ba că vine vaccinul în decembrie, deși vaccinul nu e încă gata, ba că vin milioanele de la UE și, gata, se investește masiv în România.
Însă, nimeni nu se mai uită la România reală. Iohannis și Orban au închis școlile, au instituit învățământul online și cred că au rezolvat problemele.Au promis sute de mii de tablete și am rămas cu promisiunea. Sunt sute de mii de copii care nu pot participa la cursurile online pentru că Guvernul Iohannis – Orban nu a făcut nimic pentru ei.
Din cauza incompetenței unor politruci disperați după alegerile din 6 decembrie milioane de copii nu au parte de educația pe care ar trebui să o primească. Pentru învățământ, Orban și Iohannis au închis școlile, însă pe 6 decembrie le vor deschide pentru votare. Un calcul electoral cinic, care sacrifică educația a milioane de copii.
PRO România sustine ca elevii trebuie sa se intoarca in salile de clasa impreuna cu profesorii lor. Scoala online, asa cum este ea impusa de guvernul Orban, nu poate acoperi nevoile unui sistem de invatamant performant si riscam sa crestem o generatie de sacrificiu.
Solutia reintoarcerii in conditii de siguranta in scoli este o testare repetata a tuturor celor din sistemul de invatamant. Solutia noastra este testarea spatamanala a tuturor profesorilor si personalului auxiliar, testarea la doua saptamani a tuturor elevilor. Scolile se vor inchide doar atunci cand scoala devine focar de infectie! Dar pentru asta avem nevoie de un guvern si un premier care sa implementeze aceste solutii”.

 

”Comandat de Partidul Pro România Organizația Județeană Sibiu pentru candidatul Horațiu Marin, Publicat de Sibiul in Imagini SRL, C.U.I. mandatar financiar coordonator: 11200008”

Comentariile sunt închise.