Stiri Si Informatii

IPJ Sibiu vrea program și traseu speciale pentru activitatea școlilor de șoferi

124

Poliţiştii Biroului Rutier au în vedere modificarea traseelor şi a intervalelor orare în care şcolile de şoferi pot desfăşura activitatea practică de învăţare a conducerii unui autovehicul.

În activitatea curentă poliţiştii rutieri au constatat că prezenţa în trafic a autovehiculelor destinate învăţării conducerii unui autovehicul în zonele aglomerare şi la ore de vârf, cu valori de trafic semnificative, influenţează negativ buna desfăşurare a traficului rutier.

Având în vedere că actualele trasee pe care se poate învăţa conducerea unui autovehicul nu mai corespund realităţii cotidiene, în baza art. 31 din HG nr. 1391/2006, în perioada imediat următoare poliţiştii rutieri intenţionează să modifice atât intervalul orar, cât şi aceste trasee.

„Ne dorim ca această decizie să aibă un impact pozitiv asupra traficului rutier, motiv pentru care supunem consultării publice această iniţiativă. În acest sens, pe adresa de e-mail luciana.lazar@sb.politiaromana.ro , locuitorii municipiului Sibiu pot transmite până la data de 6 decembrie a.c. , observaţiile şi recomandările vizavi de străzile şi intervalele orare în care şcolile de şoferi influenţează negativ buna desfăşurare a traficului rutier.”

Comentariile sunt închise.